Noorte looming sobib lavale

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tugevat konkurentsi ja palju kauneid kostüüme pakkus «Noore moelooja» keskmine vanuseaste, kus võitjaks tuli Paalalinna kooli neiu Helena Tamme­salu kollektsiooniga «Trans-pa-rente».
Tugevat konkurentsi ja palju kauneid kostüüme pakkus «Noore moelooja» keskmine vanuseaste, kus võitjaks tuli Paalalinna kooli neiu Helena Tamme­salu kollektsiooniga «Trans-pa-rente». Foto: Marko Saarm / Sakala

Samal ajal kui noormehed Sakala keskuse saali tagaotsas nutitelefonides asjatasid, oli neidudel jutuks «Noore moelooja» laval nähtu.

Pärast noorema vanuseastme kollektsioonide esitlust rääkis pealtvaatajaks olnud Laura Pakasaar, et endale tahaks ta laval näidatust üht lillelist jakki. See oli sõbranna Greete Leppiku sõnul ilmselt kohaliku rõivaäri kollektsioonist, mis, tõsi küll, oli «Noore moelooja» vaheesineja.

«Võistlustööd on sellised omapärased,» leidis Leppik ja lisas, et laval oli näha esemeid, mis pole igapäevaseks kandmiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles