Paistu lasteaed kolib kaunimasse pessa

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põnnipesa juhataja Pille Jürimäe (esiplaanil) ja teised lasteaia töötajad pakivad kolimise eel mänguasju.
Põnnipesa juhataja Pille Jürimäe (esiplaanil) ja teised lasteaia töötajad pakivad kolimise eel mänguasju. Foto: Elmo Riig / Sakala

Augustis kolib Paistu lasteaed Põnnipesa Sultsi koolimaja alumise korruse ruumidesse, mis muudetakse kaunimaks konkursil võidetud värvidega.


Värve müüva firma Caparol Eesti võistlusel «Lihtne värvida — lihtne aidata» osales 32 lasteaeda. Igast kandideerinud maakonnast valiti välja üks õnnelik lasteaed, kes saab tasuta täielikuks värviuuenduseks vajalikud värvid. Värvimistööd tuleb teha lasteaial ja selle kandi kogukonnal, kusjuures uus värvikuub peab üll olema 31. augustiks.

Põnnipesa juhataja Pille Jürimäe sõnul tähtajaga raskusi ei teki.
«Praegu hakatakse juba tegema, juuli algul kolime mõned asjad sisse ja 25. augustiks peaksid kõik tööd valmis saama,» rääkis ta.

Kandideerijad pidid Caparolile esitama kirjelduse oma maja seisukorrast ja kujutluse, milline võiks lasteaed pärast värviuuendust välja näha. Võistluse organiseerijate sõnul paistis Põnnipesa silma just konkreetsusega.

«Kõigist teistest lasteaedadest eristas neid see, et nad olid ainsana meie värvikaardi järgi täpsed toonid välja valinud ja teinud joonised, millised need ruumid hakkavad välja nägema,» kiitis Caparoli esindaja Kerli Põldaru.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles