Välu: Ametioskused tõid Viljandisse portsu medaleid

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi kutsekeskkoolis võid õppida veoautosid remontima.
Viljandi kutsekeskkoolis võid õppida veoautosid remontima. Foto: Elmo Riig / Sakala

Mõned nädalad tagasi rääkisin sellest, kui tähtsad on kõik ametid. Keerulisemate selgekssaamiseks tuleb pärast gümnaasiumi lõpetamist veel mitu aastat ülikoolis käia. On aga hulk vajalikke ameteid, mida saab eri ametikoolides õppima hakata juba põhikooli lõpetamise järel.

Just selliste ametite õppijad võtsid üksteiselt mõõtu eelmisel nädalal Tallinnas korraldatud võistlusel «Noor meister». Sinna tuli kokku 8000 õpilast. Viljandi ühendatud kutsekeskkool oli esindatud suisa 350 noorega. Mõned neist olid eriti tublid ja osavad: nad tõid koju kaks kulda ja kaks pronksi.

Roger Ote sai esimese koha kui Microsofti spetsialist. Tema õpib Viljandi kutsekooli kolmandal kursusel infotehnoloogiat. Esikoha saavutas ka Katre Ojaste. Tema oli parim restoraniteenindaja. Kolmanda koha võitsid Virgo Ernesaks ja Mihkel Mäerand. Neist saavad tulevikus kindlasti hinnatud ehitusmehed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles