Josten Vaidem jõudis Prantsusmaal taas pjedestaalile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Josten Vaidem lõpetas pühapäeval Prantsusmaal amatööride ühepäevasõidu «Course Ernée» teise kohaga.
Josten Vaidem lõpetas pühapäeval Prantsusmaal amatööride ühepäevasõidu «Course Ernée» teise kohaga. Foto: Erakogu

Viljandimaa jalgrattur Josten Vaidem lõpetas pühapäeval Prantsusmaal amatööride ühepäevasõidu «Course Ernée» teise kohaga.

Noormehe selgitust mööda sõideti 92-kilomeetrine võistlus 9,2-kilomeetrisel ringil, rada lainetas üles-alla ja selle finiš oli tõusu otsas. Teise ringi lõpus pääses konkurentidel eest  paarikümnest ratturist koosnev grupp, milles oli ka EC Mayenne'i vormis võistlev Josten Vaidem.

Viljandi rattaklubi kasvandik kõneles, et pääses kolm kilomeetrit enne lõppu koos kahe konkurendiga teistel eest ning pärast seda jagus kolmikus üksmeelt viimase kilomeetri tähiseni. «Seejärel läks kavaldamiseks. Otsustasin ette tõmmata, ent üks Sojasuni klubi vend istus sappa, vedama ta ei läinud ja lõpuga tegi mulle ära,» kirjeldas Josten Vaidem finišiheitlust.

«Ehkki olin algul veidi pettunud, tuleb rahul olla, sest tegin palju tööd. Et meil saateautosid taga polnud, tuli joogiga ökonoomselt ümber käia, pealegi jagasin oma veetagavara meeskonnakaaslasega, kes oli oma pudeli sõidu ajal kaotanud,» kõneles Josten Vaidem.

Teist hooaega Prantsusmaa amatöörklubis EC Mayenne Cycling Team sõitev Viljandi rattaklubi kasvandik Josten Vaidem võitis nädal varem seal 112-kilomeetrise võidusõidu «Circuit des 8 clochers». Mõlemad Viljandimaa sportlasele pjedestaalikohaga lõppenud jõukatsumised olid juunioridele ning teise ja kolmanda kategooria amatööridele mõeldud avatud sõidud.

Rohkem pilte võistlusest «Course Ernée» näeb siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles