Sotsid käisid esimesena presidendi jutul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaaldemokraatidest käisid presidendi jutul Urve Palo, Sven Mikser ja Indrek Saar.
Sotsiaaldemokraatidest käisid presidendi jutul Urve Palo, Sven Mikser ja Indrek Saar. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Samal ajal kui Reformierakond ja Sotsiaaldemokraatlik Erakond peavad valitsuse moodustamiseks läbirääkimisi, alustas president konsultatsioone parlamendierakondade esindajatega, et peaministrikandidaat välja selgitada.

President Toomas Hendrik Ilves kohtus eile esimesena Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esindajatega, kellega arutas poliitilist olukorda ja ootusi tulevase valitsuse poliitika suhtes.

Presidendi kohtumised erakondade esindajatega vältavad homseni ja enne seda uue valitsuse moodustaja nimetamist kindlasti oodata pole. Lisaks sotsidele käisid eile presidendiga kohtumas ka Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) esindajad. Täna lähevad Kadriorgu Keskerakonna poliitikud. Homme kohtub Ilves Reformierakonna esindusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles