Viljandisse tahab neli raadiojaama

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Kultuuriministeeriumi konkursile eestikeelsete raadioprogrammide lubade väljastamiseks Viljandi levipiirkonnas laekus neli taotlust, enamik nendest olemasolevate programmide levipiirkonna laiendamise sooviga.


Viljandi piirkonnas on loataotluse esitanud aktsiaselts Mediainvest Holding jaamaga Star FM, mittetulundusühing Raadio 7 jaamaga Raadio 7, Raadio Uuno ja Raadio Elmar.

Ministeerium peab tegema otsuse uute lubade väljaandmise või sellest keeldumise kohta kolme kuu jooksul pärast taotluste esitamise tähtaega ehk hiljemalt septembriks.

Konkursi tingimuste kohaselt peab programmi maht olema vähemalt 16 tundi ööpäevas ja  112 tundi nädalas.

Kella 7—20 tuleb edastada ringhäälinguloa omaniku toodetud või tellitud programmi, milles on uudistesaateid. Kohaliku ringhäälinguloa korral peab edastama ka kohalikku elu kajastavaid saateid.

Edastada ei tohi teise ringhäälinguorganisatsiooni programmi. Erandina võib edastada saateid, mis on tehtud koostöös teiste ringhäälinguorganisatsioonidega.

Päeval edastatava programmi sõnalise osa ja Eesti autorite teoste osa maht on vähemalt 20 protsenti. Ringhäälinguload antakse välja kehtivusega kuni 16. november 2014.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles