Plaani järgi on remonditud neli tänavat

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel suvel said uue kivikatte Munga ja Sepa tänav, kuid võrreldes tänavu töösse võetavate lõikudega, on neil liiklus palju hõredam.
Eelmisel suvel said uue kivikatte Munga ja Sepa tänav, kuid võrreldes tänavu töösse võetavate lõikudega, on neil liiklus palju hõredam. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi raekojas koostamisel olev linnatänavate parandamise plaan pole sugugi uus mõte, sest kolm aastat tagasi seadis toonane linnavalitsus tänavad samuti pingeritta, et oleks selge, milliseid teid tuleks kõigepealt remontida.

Nüüd võib öelda, et neli esimest tänavat on korda tehtud ning tänavu minnakse järjekorras kuuendal real olnud tee kallale. Samuti tehakse plaani järgi korda Oja tee, mille kõnnitee oli toonases tabelis 18. kohal.

Remontimisele minevad Kauba ja Väike-Turu tänavad kolme aasta tagusesse plaani ei mahtunud. Nende korrastamine on seotud asjaoluga, et selleks tööks on võimalik saada eurotoetust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles