Märt Israel võitis paduvihmas kettaheite

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Israel
Märt Israel Foto: Sille Annuk

Teisipäeval Tartus peetud Gustav Sule mälestusvõistluste ja kergejõustiku Bigbank Kuldliiga teisel etapil pälvis Märt Israel meeste kettaheites võidu.


Sportlastele rasketes ilmaoludes, tugevas vihmasajus ja keerutava tuulega teoks saanud võistlusel sai Talllinna tehnikaülikooli spordiklubi esindav Karksi valla kergejõustiklane oma parimal sooritusel kirja tulemuse 60.45. Teiseks tulnud Aleksander Tammertit edestas ta ligi poolteise meetriga.

Viljandimaa sportlane Keio Kits oli Tartus kavas olnud miilijooksus ajaga 4.13,29 viies, jäädes venelasest võitjast Valentin Smirnovist maha veidi alla kümne sekundi.

Allar Staškevitš teenis 400 meetri tõkkejooksus ajaga 54,08 viienda koha. Naiste 100 meetri tõkkesprindis jooksis Merli Lill välja päeva neljanda tulemuse 15,18. Maakonnna naiste kaugus- ja kolmikhüppe rekordi omanik Triin Eerme sai seekord kaugushüppes kirja 5.30 ning oli sellega üheksas. Kolmikhüppe lõpetas ta tulemusega 12.09, mis oli väärt viiendat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles