Viljandimaa sport 26. veebruarist 2. märtsini

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi jalgpalliklubi Tulevik alustab pühapäeval koduväljakul tänavusi meistrivõistlusi, kui võõrustab siin Pärnu esindust.
Viljandi jalgpalliklubi Tulevik alustab pühapäeval koduväljakul tänavusi meistrivõistlusi, kui võõrustab siin Pärnu esindust. Foto: Marko Saarm / Sakala

Reede, 28. veebruar

Koolisport.Kell 9.30 algab Viljandi spordihoones maakonna koolide esimese kuni kolmanda klassi õpilaste rahvastepalli esivõistlus.

Võrkpall.Kell 15 algab Viljandi Kesklinna koolis Eesti võrkpalliliidu U-16 klassi noormeeste karikavõistluste finaalturniir. Võistluste ajakava leiab siit.

Laupäev, 1. märts

Võrkpall. Kell 11 jätkub kesklinna koolis Eesti võrkpalliliidu U-16 vanuseklassi karikavõistluste finaalturniir.

Korvpall.Kell 13 mängivad Viljandi spordihoones maakonna meistrivõistluste kohtumist Paistu ja Kärstna, kell 14.30 on sealsamas vastamisi Pärsti ja Mõisaküla.

Pühapäev, 2. märts

Võrkpall. Kell 11 jätkub Kesklinna koolis Eesti võrkpalliliidu U-16 vanuseklassi karikavõistluste finaalturniir.

Korvpall.Viljandi spordihoonesse on kavandatud kolm maakonna meistrivõistluste kohtumist: kell 12 mängivad Anttila ja Pärsti, kell 13.30 Nuia Pop Cafe ja Paistu ning kell 15 Kord Nädalas / Epox.ee ja Kärstna.

Jalgpall.Kell 13 kohtuvad Viljandi staadioni kunstmuruväljakul Eesti meistrivõistluste esiliiga avavoorus JK Tulevik ja Pärnu Linnameeskond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles