Eestlased korjasid suure hulga tervisekilomeetreid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalvahetusel kogusid liikumisharrastajad kõikjal Eestis ettevõtmisega «Teeme koos rajalugu» veidi enam kui 33 700 tervisekilomeetrit.
Nädalvahetusel kogusid liikumisharrastajad kõikjal Eestis ettevõtmisega «Teeme koos rajalugu» veidi enam kui 33 700 tervisekilomeetrit. Foto: Elmo Riig / Sakala

22.–24. veebruarini kogusid liikumisharrastajad kõikjal Eestis ettevõtmisega «Teeme koos rajalugu» veidi enam kui 33 700 tervisekilomeetrit.

Üheksandat korda peetud tervisespordi üritusest võttis osa rohkem kui 3200 inimest, kes oma tervisekilomeetrid registreerisid.

Spordisõpru oli kõikidest maakondadest ning neid jagus peaaegu kõikidele Eesti terviseradadele. Ettevõtmist korraldava sihtasutuse Eesti Terviserajad juht Jaak Teppan tõdes, et senine liikumisrekord jääb möödunud aastasse, kui rekordi kogusummaks tuli kokku 112 940 kilomeetrit.

Mehe sõnul oli tavatust talveilmast hoolimata suur rõõm näha, et paljud eestimaalased veedavad oma puhkepäevi värskes õhus liikudes. «Kui varem on kilomeetreid kogutud peamiselt suusatades, siis tänavu jäi ühise rekordettevõtmise tulemus lumeolude tõttu veidi kesisemaks,» lausus Teppan.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles