Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2014/02/25/2856350t1h96db.jpg)
Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli toiduvalmistamise õpetaja Elli Vendla oli üks nendest, kes andsid tänavu oma panuse presidendi külaliste toidulaua valmimisse.
25 aastat Olustveres õpetanud Vendla on viimased aastad olnud ka kondiitri- ja pagariäri Violia Team tootmisjuht. «Presidendi lauale minevad suupisted tegime selle ettevõtte Viimsi tsehhis. Valmistasime 1200 magusat suupistet ehk šokolaadiglasuuriga biskviidi ja aedmarjamoosiga kihilist küpsist,» sõnas ta.