Politsei tabas tiheda liiklusega teel hiigelkoormaga Moskvitši

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks möödasõitja jäädvustas Auksi bussipeatuse juures seisnud Moskvitši, millele laotud mööblikoorem tundus suurem kui auto ise.
Üks möödasõitja jäädvustas Auksi bussipeatuse juures seisnud Moskvitši, millele laotud mööblikoorem tundus suurem kui auto ise. Foto: Erakogu

Reedel püüdis politseinike tähelepanu üks Viljandi ja Imavere vahelisel tiheda liiklusega maanteel liikuv vana ja väsinud Moskvitš, millele kinnitatud mööblikoorem oli suurem kui sõiduk ise.

Autot juhtiv eakas mees oli koorma auto ja järelkäru peale laadinud ning selle käepäraste vahenditega kinnitanud. Kontrollimisel selgus, et kinnitus polnud piisavalt tugev, et selline auto võiks kaasliiklejaid ohustamata maanteel sõita.

Politseinikud vestlesid autojuhiga liiklusohust ning olukord lahendati kompromissiga. Auksi bussipeatuse juurde kutsuti teine sõiduk ning osa veosest paigutati selleks sobilikumale sõidukile ümber. Nii said kõik mööblitükid ohutult sihtpunkti ransporditud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles