Heakorrafirmasid ähvardab Viljandis tööta jäämine

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui viimased paarkümmend aastat on Viljandi kesklinna lumest puhastanud inimesed olnud mõne heakorrafirma töötajad, pole välistatud, et järgmisel aastal võivad nad olla linnavalitsuse palgal.
Kui viimased paarkümmend aastat on Viljandi kesklinna lumest puhastanud inimesed olnud mõne heakorrafirma töötajad, pole välistatud, et järgmisel aastal võivad nad olla linnavalitsuse palgal. Foto: Aivar Aotäht / Sakala

Linnajuhtide rahulolematus Viljandis tegutsevate heakorrafirmadega ning mõistmine, et töö eest tuleb üha rohkem maksta, on pannud ametnikke arvutama, kas Viljandil oleks kasulikum asutada oma kommunaalamet.

«See võib osutuda linnale majanduslikult kasulikumaks ning töö korraldamise mõttes efektiivsemaks kui praegune süsteem,» ütles Viljandi volikogu eelarve- ja arengukomisjoni esimees Jaak Sulg.

«Kommunaalettevõte muudaks heakorratööd linnale kallimaks ning mõjutaks väga palju Viljandi ettevõtluskliimat,» avaldas veendumust heakorrafirma Floreas Viljandi juht Margus London, kellele linn on praegu suurim klient.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles