Kunstikoolile pakuti kesklinnas kuut maja

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vähemalt kevadeni tuleb kunstikoolis õppivatel lastel käia õhtuti tundides Männimäel. Sügiseks tahab linnavalitsus kooli kesklinna tuua.
Vähemalt kevadeni tuleb kunstikoolis õppivatel lastel käia õhtuti tundides Männimäel. Sügiseks tahab linnavalitsus kooli kesklinna tuua. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kuus ettevõtjat vastas Viljandi linnavalitsuse üleskutsele pakkuda praegu Männimäel asuvale kunstikoolile kesklinnas uut hoonet.

Abilinnapea Ardo Agasilla hinnangul on pakkumiste seas selliseid, mis sobiksid linnale nii asukoha, suuruse kui raha poolest.

Viljandi linnavalitsus tegi aasta algul päringu, et teada saada, kas kesklinnas oleks võimalik rentida ruume linna kunstikoolile, mis tuleb Männimäelt oma senisest kohast ära tuua. See ei olnud ametlik konkurss, vaid linnajuhid soovisid koguda  infot, et kunstikooli uue asukoha otsimisega edasi minna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles