Talvejooks lükkab veerema sarja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval Päri spordihoone juures antav pauk tähendab lähet vastupidavusalade klubi Staier talvejooksule, millega algab ka neljast etapist koosnev Viljandi valla jooksusari.

Pika traditsiooniga Staieri talvejooksu ligemale kümne kilomeetri pikkuse põhidistantsi stardipauk lajatab esmaspäeval kell 11 Päri spordihoone juures ning sinnasamasse jõuavad osalejad hiljem finišeerimise tarvis ka tagasi.

Tänavu 22. korda peetava võistlusel on ka mõned uuendused ning põhidistantsi kõrval on kavas poole lühem võistlus noorematele jooksusõpradele. Staieri talvejooksu juhendiga saab tutvuda siin.

Kavandatava Viljandi valla sarja kuuluvad veel 2. augustil endise Paistu valla territooriumil korraldatav 5-kilomeetrine Holstre–Paistu maanteejooks, 10. augustile kavandatud 10-kilomeetrine Kolme Tamme jooks Viiratsis ja 21. septembril Saarepeedil teoks saav 7,5-kilomeetrine Kahe Mäe jooks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles