Kunstikoolile pakuti kesklinnas kuut maja

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Männimäel saavad Viljandi kunstikooli õpilased lilli ja õunu maalida seni, kuni linnavalitsus on koolile leidnud uued sobivad ruumid.
Männimäel saavad Viljandi kunstikooli õpilased lilli ja õunu maalida seni, kuni linnavalitsus on koolile leidnud uued sobivad ruumid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kuus ettevõtjat vastas Viljandi linnavalitsuse üleskutsele pakkuda praegu Männimäel asuvale kunstikoolile kesklinnas uut hoonet. Abilinnapea hinnangul on pakkumiste seas selliseid, mis sobiksid linnale nii asukohalt, ruumide suuruselt kui rahaliselt.

Viljandi linnavalitsus kuulutas aasta algul välja päringu, et teada saada, kas kesklinnas oleks võimalik rentida ruume linna kunstikoolile, mis tuleb Männimäelt oma senisest kohast ära tuua. Tegemist ei olnud ametliku konkursiga, mille tulemuste põhjal saaks uut kohta valima hakata. Päring korraldati selleks, et linnajuhtidel oleks piisavalt infot, et kunstikooli uue asukoha otsimisega edasi minna.

Ardo Agasilla selgitusel vastas päringule õigeks ajaks neli ning hiljem veel kaks majaomanikku. Võimalike pakkumistega on tema sõnul tutvunud ka kunstikooli direktor ning ühiselt on leitud, et ametlikul konkursil on võimalik leida ruume, mis sobivad oma suuruselt koolile ja hinnalt linnale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles