Sakala tellijad saavad laupäeval uue tasuta ajakirja 30+

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
30+ esinumbri esikülg
30+ esinumbri esikülg Foto: Repro

Sel laupäeval potsatab Sakala tellijate postkasti uus ajakiri 30+, mis on mõeldud parimates ja tegusaimates aastates inimesele.

«Üle kahe aasta on maakonnalehtede tellijateni jõudnud ajakiri 60+, mida lugejad kõrgelt hindavad. Nüüd on põhjust meie nooremal lugejal päevalehe vahelt just talle mõeldud ajakirja otsida,» ütles 30+ peatoimetaja Kadri Haavajõe.

Kuigi ajakirja nimi algab number kolmega, on väljaanne Haavajõe sõnul mõeldud ka neile, kes alustavad oma vanuse kirjutamist numbriga neli või viis.

«Lugemist leiavad sealt kindlasti ka need, kel on 30. sünnipäevani veel aega, aga needki lugejad, kelle lapsed on vanuses 30+,» lisas ta.

Ajakirjas on pikemad lood psühholoogiast ja tervisest ning sõna saavad oma ala spetsialistid. Perest ja suhetest, rahast ja tervisest kirjutavad ajakirjanikud, kes on oma lugejatele tuntud juba maakonnalehe veergudelt.

2014. aastal ilmub 30+ kuus korda, järgmine number jõuab lugejani 26. aprillil. Ajakirja saamiseks peab olema maakonnalehe tellija ning see jõuab postkasti tasuta. Ajakirja tiraaž on 32 000, seda annab välja aktsiaselts Ühinenud Ajalehed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles