Viimane koolinädal algas lustides

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Orika silla juures pidid Valuoja põhikooli õpilased kõndima puude
vahele kinnitatud trossil.
Orika silla juures pidid Valuoja põhikooli õpilased kõndima puude vahele kinnitatud trossil. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi Valuoja põhikooli viienda kuni kaheksanda klassi õpilased matkasid eile ümber järve, läbides oma teekonnal mitu lõbusat takistust.


Sel ajal, kui üheksanda klassi noored tutipeolistena linnas ulakust tegid ja lärmi lõid, asusid Valuoja põhikooli viienda kuni kaheksanda klassi õpilased matkale ümber järve.

Terviserajal oli neile ette valmistatud kuus seikluslikku vahepala, kus retkelised said koos klassijuhatajatega harjutada meeskonnatööd. Takistuste organiseerimiseks oli Valuoja põhikoolile appi tulnud Viljandimaa noortekeskus.

Orika silla juures pidid õpilased kõndima näiteks puude vahele kinnitatud trossil, hoides samal ajal kinni ülevalt rippuvatest niinimetatud liaanidest.

Punktides ootasid lapsi veel teisedki tasakaaluharjutused. Nad tegid tutvust matkal vajaliku esmaabiga ning tassisid meeskonnaga palli. Viiratsi külje all said klassid ülesandeks teha endast ilusa pildi, taustaks Viljandi.

Tundidest olid sel päeval vabad ka Valuoja põhikooli teise kuni neljanda klassi jütsid. Neile korraldati kooli juures sportlikud Aidaa võistlused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles