Luuavarrest tuli kõva BÄM

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa folkkollektiiv POSÕ võitis nii BÄM-i peaauhinna kui stiilseima bändi eripreemia. Esinemispäeva hommikul oli aga tõsise kahtluse all, kas see ansambel üldse esineda saab.
Pärnumaa folkkollektiiv POSÕ võitis nii BÄM-i peaauhinna kui stiilseima bändi eripreemia. Esinemispäeva hommikul oli aga tõsise kahtluse all, kas see ansambel üldse esineda saab. Foto: Marko Saarm / Sakala

Heategevuslik koolibändide võistlus BÄM, mis oleks äärepealt ära jäänud, lõppes eelmist rekordit ligi kaks korda ületava tulu ja suure hulga heade emotsioonidega.

Algusest peale ehk 2010. aastast üritust korraldanud ning ka selleks korraks organisaatorite paati kutsutud Tartu ülikooli tudeng Toomas Koitmäe võrdles viieaastaseks saanud BÄM-i kordaminekut luuavarrest tulnud pauguga.

«Arvestades fakti, et kaks kuud tagasi ei olnud kuigi palju neid inimesi, kes sellesse uskusid, oli kindlasti üllatus, et midagi nii võimast sündis,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles