Tudengid kutsuvad immigratsiooni teemal mängima

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
12.Tudengite Teatripäevad.
12.Tudengite Teatripäevad. Foto: Marko Saarm / Sakala

Täna lõppevate tudengite teatripäevade traditsioonide juurde kuuluvad ka õpitoad, mille kaudu soovitakse anda uusi teadmisi teatri ja selle toimimise kohta. Kui laupäeval oli keskmes nukuteater, siis tänane foorumteater on immigratsiooni teemal.

Tudengite teatripäevad ja rahvusvahelise migratsiooniorganisatsiooni Eesti esindus kutsuvad kõiki huvilisi täna kell 10 TÜ Viljandi kultuuriakadeemiasse, kus korraldatakse immigratsiooniteemaline foorumteatri töötuba.

Foorumteatri keskmes on harjutused, esteetilised mängud ja improvisatsioon, mille kaudu kaasatakse osalejad arutlema ja lahendusi leidma uusimmigratsiooni ja teiste teemadega seotud murekohtadele.


Töötoa üks läbiviija ja foorumteatri pikaaegne entusiast Nikolai Kunitsõn julgustab selle uut moodi lahendusi otsiva meetodiga tutvuma kõiki immigratsiooni teemast huvitatuid – ta lubas, et igal juhul saavad kõik osa kaasahaaravast pooleteise tunnisest etendusest.


Foorumteatri töötoas osalemine on kõikidele tasuta, õpituba toimub ruumis 105.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles