Tänane õngitsemisvõistlus jäi osalejate arvu poolest mullusele alla

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Kalafest" Viljandi järvel.
"Kalafest" Viljandi järvel. Foto: Marko Saarm

Täna Viljandi järve jääl ja rannas peetav "Kalafest" meelitas taas kokku suure hulga lustijaid, kuid silma järgi otsustades oli neid peo esimesel tunnil vähem kui mullu.

Õngitsemisvõistlusele "Kalafest" anti start südapäeval. Veidi pärast seda järvel tiiru teinud Sakala fotograaf Marko Saarm märkis, et kõige rohkem kalastajaid on endale püügikoha valinud ranna lähedale. "Järve keskosas on neid hõredalt ja teisel pool kalda ääres jälle tihedamalt," kirjeldas ta. Peopaiga väravates olevat samal ajal valitsenud rahulik olukord, mingit tunglemist ega järjekordi ei olnud.

"Kalafesti" üks korraldajaid Priit Kallas ütles, et silma järgi otsustades oli võistluse esimesel tunnil jääl umbes 4000 inimest, mida on oluliselt vähem, kui eelmisel aastal samal ajal. "Arvata võib, et viimase nädala sulailmad hirmutasid paljud ära," oletas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles