Ümber järve jooksu vabatahtlikuks treenijaks soovib üle 40 inimese

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Ümber Viljandi järve jooksu korraldajate vabatahtliku treenija otsimise konkursile on registreerinud üle 40 soovija ning seetõttu otsustasid korraldajad pakkuda personaaltreeneriga harjutamise võimalust kahele inimesele.

Jooksu korraldajate otsusel saavad võimaluse klubi Jooksupartner treeneri näpunäidete järgi treenida üks mees ja üks naine. Laupäeva hommikuse seisuga oli sooviavalduse esitanud 42 inimest, enamus neist on naised.

Jooksupartneri treener Einar Kaigas alustab vabatahtlike treenimist nädala pärast. Tema enda selgitusel algab treeningkava sellega, et ta kohtub treenitavatega ning teeb esmalt selgeks nende praeguse sportliku vormi.

Kuni 1. maini tuleb neil treenida 2-3 korda nädalas ning anda oma tegemistest järvejooksu kodulehe kaudu ka teistele teada. Treeningplaan pannakse üles ka järvejooksu kodulehele ning selle järgi saavad harjutada kõik soovijad.

Kaks inimest, kellele personaaltreener harjutuskava koostab, selguvad 20. veebruaril.
Ümber Viljandi järve jooksu start antakse 1. mail ning tänavu on kavas 85. jooks. Ligi 12 kilomeetri pikkune Viljandi järvejooks on Eesti kõige pikemate traditsioonidega rahvaspordiüritus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles