Giidid näitavad kooli- ja teatrimaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi gümnaasium
Viljandi gümnaasium Foto: Elmo Riig / Sakala

Tähistamaks rahvusvahelist giidide päev, pakuvad Viljandi giidid linnarahvale ja külalistele järgmisel nädalal tasuta ekskursioone mitmesse huvitavasse hoonesse.
 

17. veebruaril kell 15 ja 17 näidatakse Viljandi gümnaasiumi. Võimalus on tutvuda Viljandi silmapaistvama ehitisega, millele on mitmesugust tunnustust jagunud. Korraga mahub ekskursioonile 20 inimest.

19. ja 20. veebruaril kell 15.45 saab tutvuda Ugalaga, mis läheb järgmise aasta suvel remonti. Esialgsel kujul, nagu see kunagi valmis, on maja võimalik näha veel vaid piiratud ajal. Seda näidatakse lava alt ja lava pealt. Korraga mahub vaatama 25 inimest.

21. veebruaril kell 12 tutvustab giid Jaan Männik Pauluse kirikut. Kell 13 tehakse ekskursioon raekojas ja pärast seda minnakse lennukitehasesse. Soovijad võivad seltskonnaga liituda umbes kella 14 paiku lennukitehase juures.

Ekskursioonile palutakse registreeruda hiljemalt päev varem aadressil viljandi.giidid@gmail.com.

Rahvusvaheline giidide päev on 21. veebruaril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles