«Lehelugeja» kuju rändab Tarvastu valda

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu otsustasid Sakala ajakirjanikud, et rändauhind «Lehelugeja» liigub Viljandi linnast Tarvastu valda sealse juhi Alar Karu kätte.
Tänavu otsustasid Sakala ajakirjanikud, et rändauhind «Lehelugeja» liigub Viljandi linnast Tarvastu valda sealse juhi Alar Karu kätte. Foto: Marko Saarm

Mõni päev enne sõbrapäeva otsustasid Sakala ajakirjanikud, et eelmise aasta pressisõbra tiitli ning sellega kaasas käiva rändauhinna saab endale Tarvastu vallavanem Alar Karu.

Kirjutajate sõnul väärib vallavanem tiitlit seepärast, et on oma tavatöö kõrvalt ajalehele vallas sündiva kohta teateid saatnud ning pole pidanud tülikaks ka pilte läkitada.

«Ta on võtnud avalikkusega suhtlemise initsiatiivi enda peale,» põhjendas üks ajakirjanik Karu poolt hääletamist. «Samuti on ta juhtinud tähelepanu sellistele teemadele, mida nii mõnigi vallajuht muidu varjata tahaks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles