Anttila Viljandi poe kohal sulgemiskirvest ei ripu

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2002. aastal Viljandi bussijaama teisel korrusel avatud Anttila kauplus on tänaseni ainus seda märki kandev müügikoht väljaspool Soomet.
2002. aastal Viljandi bussijaama teisel korrusel avatud Anttila kauplus on tänaseni ainus seda märki kandev müügikoht väljaspool Soomet. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ehkki Soome kaubanduskontsern Kesko on otsustanud kodumaal iga kolmanda Anttila kaubamaja sulgeda, jääb sama kaubamärki kandev Viljandi pood vähemalt esialgu tegutsema.

Aktsiaseltsi Anttila juhataja Tauno Tuula ütles, et tal ei ole veel üksikasjalikku infot kontserni omanike edaspidistest plaanidest, kuid kinnitas, et suund on võetud internetikaubanduse tähtsustamisele.

«Selles mõttes on meil siin hästi, sest Eesti Anttila ongi just internetimüügi ettevõte ja NetAnttila osa. Viljandi pood üksnes toetab seda tegevust, mitte ei ole iseseisev kaubamaja,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles