Viljandi lapsed laulsid Saaremaal edukalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi muusikakooli laulustuudio neiu Sandra Vesseluha tuli Saaremaa lauluvõistluselt «Solistica» tagasi oma vanuserühma teise kohaga.
Viljandi muusikakooli laulustuudio neiu Sandra Vesseluha tuli Saaremaa lauluvõistluselt «Solistica» tagasi oma vanuserühma teise kohaga. Foto: Gert Lutter

Eesti noored lauljad võtsid möödunud nädalavahetusel mõõtu Kuressaare gümnaasiumis «Solistica» lauluvõistlusel. Viljandi muusikakooli laulustuudio õpilane Sandra Vesseluha sai seal IV–VI klassi vanuserühmas teise koha.

Sandra esitas Rein Rannapi laulu «Unemetsades». Tema juhendaja Hedi-Kai Pai toetas oma õpilast laval klahvpillide taga. Hiljem kostis tagatubades sahinat, et Sandra jäi kuulajatele meelde just huvitava tämbri ja veenva esitusega. Samas vanuserühmas tegi 16 laulja seas kaasa Sandra koolikaaslane Katrina Merily Reimand.

Hedi-Kai Pai õpilasi oli konkursil viis. Lisaks nimetatud kahele laulis VII–IX klassi arvestuses 18 võistleja seas Stefan Airapetjan ja X–XII klassi vanuserühmas võistlesid Merili Otsma ja Eleryn Tiit. Viimati nimetatutele pakkus konkurentsi Viljandi gümnaasiumi õpilane Hanna Valk, keda juhendasid Aare Külama ja Sirje Medell.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles