Viljandi järvejooks otsib vabatahtlikku treenijat

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubi Jooksupartner juhendaja Einar Kaigas postitab tulevast nädalast Viljandi järvejooksu kodulehele treeningukavasid, mille järgi on harrastajatel hea alustada valmistumist ümber Viljandi järve jooksuks. Üks õnnelik vabatahtlik saab aga treenida personaalse kava järgi.
Klubi Jooksupartner juhendaja Einar Kaigas postitab tulevast nädalast Viljandi järvejooksu kodulehele treeningukavasid, mille järgi on harrastajatel hea alustada valmistumist ümber Viljandi järve jooksuks. Üks õnnelik vabatahtlik saab aga treenida personaalse kava järgi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ümber Viljandi järve jooksu korraldajad otsivad vähetreeninud inimest, kes tahab järgmise kahe kuu jooksul personaaltreeneri näpunäidete järgi valmistuda ümber järve jooksuks.

Tuleva nädala lõpust hakkab ümber Viljandi järve jooksu kodulehel (viljandijarvejooks.ee/wordpress/) ilmuma harrastussportlaste treenimisele keskendunud klubi Jooksupartner treeneri Einar Kaigase koostatav treeninguplaan, mis on mõeldud algajale jooksjale. Kava avaldatakse ühe nädala kaupa ehk veebruari lõpul jooksuks valmistuma hakkav huviline saab igal nädalal järgmiseks seitsmeks päevaks tegutsemissoovituse.

Endine tippjooksja Einar Kaigas, kes on aastaid tippsportlaste nõustamise kõrval ka harrastusjooksjaid nõustanud, kõneles, et kodulehele laaditav treeningukava on mõeldud just neile, kes pole varem jooksnud või pole seda teinud regulaarselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles