Fotouudis: lehetegijad kügelesid augu veerel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala toimetuse kalapüügivõistkond.
Sakala toimetuse kalapüügivõistkond. Foto: Elmo Riig

Sakala toimetuse esindus koosseisus arvamustoimetaja Karl-Eduard Salumäe, reporter Kaie Mölter, küljendaja Katri Henga ja vanemtoimetaja Rannar Raba käis teisipäeval õngitsemisvõistluse „Kuldkala“ soojendusvõistlusel oma püügioskusi demonstreerimas.

Kui lehetegijad pärast kaht jääl veedetud tundi kaldale naasid, nentisid nad parimaid kalamehejutte silmas pidades, et sedapuhku olid kõik nende konksu otsa jäänud kalad nii suured, et ei mahtunud kuidagi august välja ning need tuli järve jätta.

Samal ajal ei pidanud näiteks Viljandi valla mehed Tanel Raud, Valmo Kilk, Sven Raudsepp ja Miku Ernis paljuks ka väiksemaid järveelanikke jahtida ning andsid "Kuldkala" korraldajatele üle tervelt 71 ahvenat ja särge. Need said kohe märgi uime külge ning sulpsasid ihaldatud sihtmärgina järvevoogudesse tagasi.

Suur kalapüügivõistlus toimub Viljandi järve jääl eeloleval laupäeval. Eelmisel aastal võttis sellest osa enam kui 7000 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles