Rongid sundisid bussifirma hinnasõtta

Madis Järvekülg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäevast saab osade SEBE bussidega odavamalt Tallinnast Viljandisse.
Esmaspäevast saab osade SEBE bussidega odavamalt Tallinnast Viljandisse. Foto: Toomas Huik / Postimees

SEBE reisijateveoga tegelev osaühing Eesti Buss langetab Tallinna–Viljandi liinil paljudes bussides piletihinda seniselt 11 eurolt 6 euroni.

„Uues konkurentsiolukorras peavad kõik bussifirmad pingutama, et ulatuslikult doteeritud rongiga võistelda,“ põhjendas Eesti Bussi juhatuse liige Tõnu Ruusamäe.

Ta lisas, et uus piletihind eeldab seda, et bussid on iga päev rahvast täis. «Kas nii ka läheb, näitavad lähikuud. Siis saame otsustada nende liinide edasise saatuse,“ sõnas Ruusamäe.

Esmaspäevast kehtib uus piletihind Tallinna–Viljandi suunal esmaspäevast pühapäevani kell 7 väljuval bussil ning esmaspäevast neljapäevani ja laupäeval kell 10.45 ja 16.30 väljuval bussil.

Viljandist Tallinna on järgmisest nädalast odavam sõita iga päev kell 8.20 väljuva bussiga ning esmaspäevast neljapäevani ja laupäeval kell 14.50 ja 19.50 väljuva bussiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles