Kümned tantsukavad jutustasid lugusid

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dancecall esitas «Koolitantsu» Viljandi eelvoorus show-tantsu «Kaua ei hiilga» ja pälvis tugeva süžee ja emotsioonide eest eripreemia. Piirkondlikku vooru pääsejad selguvad paari nädala pärast.
Dancecall esitas «Koolitantsu» Viljandi eelvoorus show-tantsu «Kaua ei hiilga» ja pälvis tugeva süžee ja emotsioonide eest eripreemia. Piirkondlikku vooru pääsejad selguvad paari nädala pärast. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eelmise nädala lõpul said Viljandimaa lapsed ja noored end tühjaks tantsida. Pühapäeval oli Ugalas «Koolitantsu» festivali maakondlik eelvoor, aga juba reedel tehti omaloominguvõistlusega algust Karksi-Nuias.

Festivali «Koolitants» žürii juht Laura Kvelstein lausus, et viljandimaalaste tase oli tubli.

«Žürii kiitust said eriti tänavatantsutrupid, aga tugevaid esitusi oli ka show-tantsus,» ütles ta ja väljendas heameelt, et Viljandis jõudsid lavale ka Eesti-teemalised tantsud, mida kipub festivalil väheks jääma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles