Hilinenud bussid ja ununenud sõit tõid firmale trahvi

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et bussi number 8 hilinemise põhjus sai eile hommikul selgeks, peaks see edaspidi raudteejaama jõudma iga päev õigel ajal.
Et bussi number 8 hilinemise põhjus sai eile hommikul selgeks, peaks see edaspidi raudteejaama jõudma iga päev õigel ajal. Foto: Elmo Riig / Sakala

Et bussifirmale ATKO kuuluvad Viljandi linnaliinibussid jäävad viimasel ajal sagedasti hiljaks või sootuks tulemata, otsustas ühistransporti korraldav maavalitsus talle kaks trahvi teha.

Üks trahv määrati bussifirmale 5. veebruari eest, kui number 8 buss, mis veab inimesi kesklinnast raudteejaama ja tagasi, jõudis raudteejaama pool tundi ettenähtust hiljem. Selle vahejuhtumi tunnistajaks oli ka Eesti rahvusringhäälingu Viljandi korrespondent Piret-Päiv Rist.

«Käisin reportaaži tegemas, et uurida, milline on rongisõitjate meeleolu. Salvestasin ning sättisin nii, et saaksin tulla kell 15.46 väljuva bussiga tagasi kesklinna. Paraku aga bussi ei tulnud,» rääkis Rist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles