Tääksi lapsed võitsid teatejooksu fotovõistluse

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tääksi laste foto «Õnnestunud teatevahetus»
Tääksi laste foto «Õnnestunud teatevahetus» Foto: tääksi kool

Üle-eestilise heategevusliku teatejooksu fotovõistluse võitjaks valiti Tääksi põhikooli kuuenda klassi lapsed, kes osalesid jooksul Viljandis.


Teatejooksu ja Delfi Pildi korraldatud fotovõistluse žürii valis kõige lõbusamaks fotoks ning sellega võistluse võitjaks Tääksi laste foto «Õnnestunud teatevahetus».

Võitjale pani Delfi välja Solarise keskuse kinkekaardi 2400 krooni väärtuses. Lõbusaimat võistkonda otsivale konkursile olid oodatud teatejooksul osalenud võistkondade fotod, mis olid tehtud 6. mail teatejooksu toimumise kohtades.

Lapsed jooksid teatejooksul õnnetuse läbi liikumisvõime kaotanud laste ravi heaks Haapsalu neuroloogilises rehabilitatsioonikeskuses.

Igaüks, kes soovib omalt poolt anda panuse teatejooksusse ja laste eesmärgi täitumisse, saab teha annetuse aasta läbi avatud Elioni heategevusnumbrile 900 7777 (kõne hind 35 krooni) ja SEB-s asuvale Haapsalu neuroloogilise rehabilitatsioonikeskuse heategevuskontole 10220055979011. Annetuste eest soovib rehabilitatsioonikeskus rajada ainulaadse mängupargi, kus ratastooli kasutavatel lastel oleks võimalik muretult ja lihtsalt mängida ning lihtsamaid tervisespordialasid harrastada.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles