Põlva naiskond alistas finaalmängus võõrustajad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuleviku naiskond lõpetas saalijalgpalliturniiri teise kohaga.
Tuleviku naiskond lõpetas saalijalgpalliturniiri teise kohaga. Foto: Erakogu

Pühapäeval Viljandi spordihoones mängitud naiskondade saalijalgpalliturniiri «Tulevik Cup 2014» võitis Põlva Lootos, kes alistas finaalis võõrustajad.

Võitnud naiskonna juhendaja Kaido Kukli nimetas portaalile jalgpall.ee antud usutluses võistluspäeva õnnestunuks. «Eks meil olnud endise meistriliiga naiskonnana konkurentide ees ka eelis. Mängijate oskused ja kogemused on veidi suuremad,» lausus Kukli.

Kaheksa võistkonda olid jagatud kahte neljasesse alagruppi, mõlemast pääsesid kaks paremat poolfinaalidesse. Esimeses poolfinaalis võitis Viljandi Tuleviku esimene Tuleviku Mineviku pärast 1:1 lõppenud normaalaega penaltitega 4:3. Teises poolfinaalis oli Põlva Lootos kindlalt, 5:0 üle Tartu Ülikool Fauna Female'i naiskonnast.

Turniiri kolmandat kohta selgitava vastasseisu normaalaeg Fauna Femal'i ja Tuleviku Mineviku vahel lõppes 1:1 ning penaltitega jäid 3:2 peale tartlannad. Finaalis võitis Lootos Sandra Londoni ja Sixtina Ladva väravatest 2:0 Tuleviku.

Kukli sõnul näitas Lootose naiskond alagrupimängudes ka korralikku taset, saades kaks suureskoorilist võitu. Väravaarve jäi avamata vaid kohtumises Tuleviku Minevikuga.

Turniiri parim mängija oli Sixtina Ladva Põlva Lootosest ja parim väravavaht Teele Toomsalu naiskonnast Tuleviku Minevik.

Lõppjärjestus: 1. Põlva FC Lootos, 2. Viljandi JK Tulevik I, 3. TÜ Fauna Female, 4. Viljandi JK Tuleviku Minevik, 5. Lasnamäe FC Ajax, 6. Suure-Jaani SK Tääksi, 7. Valgu SK ja 8. Viljandi JK Tulevik II.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles