Ühele üürikorterile on viis kuni kaheksa tahtjat

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinnisvarafirmade andmetel leiavad Viljandi üürikorterid väga kiiresti soovija: ühele kuulutusele reageerib keskmiselt viis kuni kaheksa inimest.
Kinnisvarafirmade andmetel leiavad Viljandi üürikorterid väga kiiresti soovija: ühele kuulutusele reageerib keskmiselt viis kuni kaheksa inimest. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kinnisvarafirmade sõnutsi ületab Viljandis üüripinna nõudlus pakkumise ning suurim huvi on ühe- ja kahetoaliste korterite vastu.

Kinnisvarabüroo Arco Vara siinse piirkonna juht Aime Opermann selgitas, et Viljandi paneelmajade korterite üürihinnad jäävad kuus 100–150 euro kanti, kesklinna erilisemate elamiste eest saab aga küsida 200–250 eurot.

«Meil soovitakse enim üürida ühe- ja kahetoalisi kortereid, sest nende kommunaalmaksed on kõige väiksemad. Kui kommunaalmaksed on suured, ei saa kõrget üürihinda küsida, sest kogusumma läheks inimesele liiga kulukaks,» rääkis Opermann. Teinekord võibki tema tähelepanekut mööda juhtuda nii, et ühe- ja neljatoalise korteri üür Männimäe korterelamus on sama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles