Haigla ostab miljon prügikotti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haigla koristamiseks on igal aastal vaja sadu tuhandeid prügikotte ning desinfitseerimislappe ja tuhandeid liitreid kõiksugu puhastusvahendeid.
Haigla koristamiseks on igal aastal vaja sadu tuhandeid prügikotte ning desinfitseerimislappe ja tuhandeid liitreid kõiksugu puhastusvahendeid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi haigla korraldab riigihanget, et leida firma, kes müüks järgmisel kolmel aastal talle ligi miljon prügikotti, poolteist miljonit desinfitseerimislappi ning tuhandeid liitreid puhastusvahendeid.

Registrisse pandud riigihanke teate kohaselt kulub haiglal aastas üle 300 000 eri suuruses prügikoti. Desinfitseerimislappe on haiglal vaja koguni pool miljonit tükki aastas.

Lisaks vajab haigla aastas 1500 liitrit üldpuhastusvahendit, 500 liitrit tugevalt happelist puhastusainet, 600 liitrit aluselist puhastusainet, 200 liitrit desinfitseerivat puhastusvahendit ning 600 liitrit deisnfektsioonivahendit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles