Uue juhi töö on sotsiaalmaiguline

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Holstre-Pollis hakati kunstlund tegema jaanuari keskel, siis kui külmad saabusid. Suusatamiseks on seal praegu pooleteise kilomeetrine staadioniring.
Holstre-Pollis hakati kunstlund tegema jaanuari keskel, siis kui külmad saabusid. Suusatamiseks on seal praegu pooleteise kilomeetrine staadioniring. Foto: Elmo Riig / Sakala

Selle nädala algusest on Holstre-Polli spordi- ja puhkekeskuse eesotsas uus juhataja, kelleks on Rõngust Viljandisse kolinud Priit Pramann.

Kümmekonna kandideerinu seast valiti kolm kandidaati ning see, kes neist keskust juhtima hakkab, pidi selguma juba detsembri keskel, kuid konkurss osutus pikemaks. See kandidaat, kellega endine Holstre-Polli keskuse juhatuse esimees Ene Saar pidi enne pühi ametiläbirääkimisi pidama, siiski juhatajaks ei saanud, ent kiirelt leiti uus sobiv inimene.

Spordikeskus sobib

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles