Laste toomine rööpaid mööda pärandini sai auhinna

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannele Känd
Hannele Känd Foto: Elmo Riig / Sakala

Kultuuriminister Urve Tiidus kuulutas reedeõhtusel auhinnatseremoonial Tartu ülikooli muuseumis välja Eesti muuseumide aastaauhindade mulluse konkursi laureaadid, kelle olid välja valinud kultuuriministeeriumi muuseuminõukogu teemakomisjonid. Välja anti ühtekokku 10 auhinda.
Turunduse MuuSa ehk aasta turundaja 2013 auhinna said Riin Alatalu, Triin Männik ja Hannele Känd kultuuripärandi aastal korraldatud projekti «Rööpad viivad pärandini» eest.
 

«Mina tegin selle projekti kaasa vabatahtlikuna, see oli nii ootamatu tööots kui ootamatu õnn,» rääkis Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia kommunikatsiooni- ja projektitalituse spetsialist Hannele Känd. «See oli väga mitmekülgne projekt, kaugemad külalised tulid Saaremaalt.»

Muuseumi ja aktsiaseltsi Edelaraudtee koostöö aitas enam kui 6000 koolilapsel jõuda eri Eesti paigus asuvatesse muuseumidesse, arhiividesse ja mõisakoolidesse, kus olid valmistatud ette päevapikkused elamuspaketid. Tasuta transpordi tagas Edelaraudtee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles