Viljandi võitis koduse turniiri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Laura Luik

Nädalavahetusel Viljandis peetud Eesti võrkpalliliidu U-20 klassi tütarlaste karikavõistluste finaalturniiril pärjati võitjaks Viljandi spordikooli naiskond. Teise kohaga lõpetas Võru ja kolmandaga Kohila esindus.

Kahe võistluspäeva järel oli nii Viljandi kui Võru naiskonnal tabelis täisedu, neli võitu, seega otsustas turniiri üldvõitja nimetatud võistkondade omavaheline mäng pühapäeval. Esikohamängus viljandlannad Võru võistkonnale võiduvõimalust ei pakkunud, võites vastasseisu tulemusega 3:0 (17, 19, 18).

Turniiri täiseduga lõpetanud Viljandi naiskond loovutas nädalavahetusel ainsa geimivõidu 3:1 (19, -19, 18, 20) võidumängus VK Täht Tallinnale, ülejäänud neljas voorus võitsid nad kindlalt 3:0.

Pronksmedali eest mängisid pühapäeval Kohila VK ja Saaremaa SK. Nagu finaalis, lõppes seegi kolme geimiga. 3:0 (17, 15, 20) võit kindlustas Kohila esindusele kolmanda koha, Saaremaa jäi neljandaks. 5. ja 6. koha mängus alistas Tartu Kalev 3:1 VK Täht Tallinna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles