Esmaspäev, 3. veebruar

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk Rakvere teatri lavastusest "8 armastavat naist."
Hetk Rakvere teatri lavastusest "8 armastavat naist." Foto: Rakvere Teater

TEATER

Ugalas kell 19 Rakvere teatri etendus «8 armastavat naist». Vaksali tänav 7, Viljandi. Tel 433 0777.

NÄITUSED
Sakala keskuses on 24. veebruarini avatud metsavendluseteemaline näitus «Metsavennad!». Väljapanekut saab külastada maja lahtioleku aegadel. Tallinna tänav 5, Viljandi.
Paistu rahvamajas saab vaadata Enno Alliku maalide näitust, mis jääb avatuks jaanuari lõpuni. Paistu tee 14, Paistu.
Paistu raamatukogu fuajees saab vaadata Rait Killari fotonäitust «Lapimaa talv». Näitus on avatud 16. veebruarini ja seda saab külastada raamatukogu lahtioleku aegadel. Raamatukogu tee 2, Paistu.
Tarvastu raamatukogu näituse saalis on 7. veebruarini Enno Alliku maalide näitusmüük, mida saab külastada Tarvastu raamatukogu lahtioleku aegadel. Lisainfo telefonil 436 6262.
Viljandi raamatukogu kojulaenutusosakonnas on 9. veebruarini Eesti ajaloomuuseumi rändnäitus «Meie inimesed» ja üldlugemissaalis 5. veebruarini «Kaks karismaatilist viljandlast: Siim Mandre 100 ja Anton Suurkask 140». Trepihallis on täna viimast päeva üleval Abja koolituskeskuse fotonäitus «Mulgimaa vaim ja hing». Linnagaleriis on 15. veebruarini näitus «Marimekko – Soome disainiklassika». Tallinna tänav 11/1. Tel 433 8660.
Karksi valla kultuurikeskuse sinises saalis saab vaadata alates 3. veebruarist kuni kuu lõpuni Karksi valla kultuurikeskuse käsitööringi tööde näitust. II korruse fuajees avatakse 3. veebruaril kell 16 näitus «Fotokonkurss – Avasta Mulgimaad», näitus jääb avatuks kuu lõpuni. Viljandi maantee 1, Karksi-Nuia.
Kondase keskuses on 1. märtsini üleval «Evald Okase graafiline teekond» ja Eesti keraamikute liidu näitus «80 tassi». Püsiekspositsioonis on Paul Kondase maalilooming Viljandi muuseumi kogust. Märtsini on keskus avatud kolmapäevast laupäevani kella 10–17, pühapäeval, esmaspäeval ja teisipäeval suletud. Pikk tänav 8, Viljandi. Tel 433 3968.
Viljandi muuseumis saab vaadata näitust «Rehielamused», mis avab rehemaja olemust. Näitus on avatud märtsini. Johan Laidoneri plats 10. Tel 433 3316.
Viljandi maavalitsuse teise korruse fuajees on üleval Peeter Kümmeli fotonäitus «Inimesed ajahetkes». Vabaduse plats 2, Viljandi. Tel 433 0400.
Uku keskuse teisel korrusel saab vaadata Enn Loidi fotonäitust «Sügis Viljandi vetel». Tallinna tänav 41, Viljandi.
Suure-Jaani külalistemaja kohvikus saab vaadata Heldur Lassi värvilisi joonistusi «Teetähised». Ilmatari 3a, Suure-Jaani.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles