Pühapäev, 2. veebruar

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koidikul, kell 8.29, kogunevad külalised kesklinna kooli algklasside maja ette "Leelotaja" kivi juurde Koidu seltsi 145. aastapäeva tähistama.
Koidikul, kell 8.29, kogunevad külalised kesklinna kooli algklasside maja ette "Leelotaja" kivi juurde Koidu seltsi 145. aastapäeva tähistama. Foto: Elmo Riig / Sakala

KINO

Männimäe salongkinos 2. veebruaril kell 16 lastefilm «Justin ja vaprad rüütlid», kell 18 Eesti perefilm «Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus» ning kell 20 Eesti lühifilmid «Mitte keegi peale sinu». Lisainfo www.mannimaja.ee, Riia maantee 52d, Viljandi.

TEATER
Viljandi nukuteatris on 2. veebruaril kell 12 reserveeritud etendus «Hiir, mutt ja langev täht» ning kell 16 sama etendus. Lossi tänav 31, Viljandi. Lisainfo telefonil 433 4295.

ÜRITUSED
Koidu selts tähistab juubelit. Kell 8.29 on Koidu seltsi külalised oodatud kesklinna kooli algklasside maja hoovi Leelotaja kivi juurde päikesetõusu tervitama. Edasi kulgeb juubelipäev Koidu seltsimajas.
Viljandi Jaani kirikus kell 10 küünlapäeva missa. Pikk tänav 6. Tel 433 3000.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles