Lahknevad huvid võivad panna põntsu uue haigla rahastamisele

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Synlabi Viljandi labor asub tervisekeskuses Turu tänav 10.
Synlabi Viljandi labor asub tervisekeskuses Turu tänav 10. Foto: Marko Saarm / Sakala

Linnapea ja haiglajuht ei saanud perearstidega kohtudes täit kindlust, et nood on huvitatud uue haiglahoone juurde kavandatavasse perearstikeskusesse kolimisest, kuigi just see võib mõjutada kogu haigla ehituse rahastamist.

Kui perearst Henn Sepp nimetas Viljandi haigla plaani teha uue hoone külge perearstikeskus nööbi külge pintsaku õmblemiseks, siis haiglajuht Priit Tampere ütles, et nemad tahavad ikka pintsakut koos nööpidega teha.

Selle kohta, kes mida ja kuidas õmblema hakkab ning kellele uue pintsaku tarvis raha antakse, peaks selguse tooma lähemad kuud, mil sotsiaalministeerium määrab kindlaks esmatasandi tervishoiu rahastamise tingimused. Et neid veel pole nagu ka ühtset arusaama, millisse hoonesse perearstid koonduda võiksid, peeti kolmapäeval Sakala keskuses ühine arutelu, millel osalesid perearstid, haiglajuht ja omavalitsustegelased.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles