Viljandimaa sularahaautomaadid saavad kopeerimisvastase seadme

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swedbank alustas Viljandimaal pangakaardi kopeerimisvastase seadmete aigaldamist oma sularahaautomaatidele.
Swedbank alustas Viljandimaal pangakaardi kopeerimisvastase seadmete aigaldamist oma sularahaautomaatidele. Foto: swedbank

Swedbank alustas Viljandimaal pangakaardi kopeerimisvastase seadmete ehk antiskimmerite paigaldamist oma sularahaautomaatidele.

Viimased automaadid Eestis saavad anti-skimmeri veebruari lõpuks.

Swedbanki pangaautomaatide valdkonnajuhi Indrek Kausi sõnul alustas pank antiskimmerite paigaldamist juba möödunud aasta teisel poolel, kui enamik Tallinna ja Harjumaa automaate sai uue seadme. «Paari kuu jooksul tegime seadmele veel mõned täiendused ja nüüd oleme valmis paigaldama selle kõikidele meie masinatele üle Eesti,» lisas Kaus.

Tema sõnul on antiskimmerit lihtne ära tunda. See on läbipaistvast plastist tükk, mis on paigaldatud sularahaautomaadil kaardi sissepanemise ava ette. Lisaks on kõigil masinatel ekraanil pilt, mis annab teada, et sellele on paigladatud antiskimmer.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles