Sisukord
Paberleht
Postimees

Soe sefiir ja Kännu Kuke saladus

4 min lugemist
Leini Riis annab tordile viimast lihvi. FOTO: Marko Saarm / Sakala

Läinud kolmapäeval tuldi Abja päevakeskuses kokku, et elupõlise pagari Leini Riisi käe all sefiiritordi tegemist õppida. Loomulikult oli kohal ka Sakala maiasmokkade delegatsioon.

Tellijale Tellijale

Siseneme fotograaf Markoga päevakeskuse hubastesse ruumidesse väikese hilinemisega, olles enne Abja vahel mõnda aega «Doktor, siin te olete juba olnud!» mängu mänginud. Säravsilmne perenaine Aino Laisaar võtab meid vastu laia naeratusega ja juhatab kööki, kus paarikümnepealine seltskond on juba teoreetilise osa kallale asunud.

Piilun ettevaatlikult üle ukse. Kursuse eestvedaja loeb parajasti nõukogudeaegsest kokaraamatust näpunäited, saateks pastapliiatsite ühtlane sahin. Ümber suure köögilaua kogunenud seltskond on tasane, nagu käiks mingi salaorganisatsiooni koosolek. Et asjaosalisi oma õieli habemega mitte ära ehmatada, kasutan imbumistaktikat ja jään esialgu tegevust piidlema ukseavast.

12.08.2020 13.08.2020
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto