Vabriku välisilme parandamine seisab rahanappuse taga

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui enamasti ei pöörata tootmishoonete väljanägemisele kuigi palju tähelepanu, sest need asuvad kõrvalises kohas, siis aktsiaseltsi Hansa Candle tehase räämas fassaad hakkab silma kõigile, kes tulevad Viljandisse rongiga.
Kui enamasti ei pöörata tootmishoonete väljanägemisele kuigi palju tähelepanu, sest need asuvad kõrvalises kohas, siis aktsiaseltsi Hansa Candle tehase räämas fassaad hakkab silma kõigile, kes tulevad Viljandisse rongiga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui Sakala aasta algul Viljandi raudteejaama ning selle ümbruse trööstitule väljanägemisele tähelepanu juhtis, sattus teiste räämas ehitiste seas tähelepanu alla aktsiaseltsi Hansa Candle tootmishoone, mida linlased nimetavad vanast harjumusest tikuvabrikuks.

Ka ettevõtte juhid pole kompleksi väljanägemisega rahul, kuid rahanappuse tõttu pole nad seni selle kordategemist võimalikuks pidanud.

Firma üks omanikke Harri Juhani Aaltonen, kes läinud sügisest peab ühtlasi linnavolikogu aseesimehe ametit, kinnitas, et tehase välisilme parandamist on vaetud juba aastaid. «Jaguks raha nii palju, kui tahaks, siis oleks asi juba ammu tehtud,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles