Vallajuht volikogule: olen tegelnud liiga paljude asjadega

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Volikogu liikmetele antud seletuses Tõnu Kiviloo (keskel) end korruptsioonikuriteos süüdi ei tunnistanud. Segaduse taga on tema sõnul asjaolu, et ta on pikka aega korraga tegev olnud nii omavalitsuses, ettevõtluses kui mittetulundusühingutes.
Volikogu liikmetele antud seletuses Tõnu Kiviloo (keskel) end korruptsioonikuriteos süüdi ei tunnistanud. Segaduse taga on tema sõnul asjaolu, et ta on pikka aega korraga tegev olnud nii omavalitsuses, ettevõtluses kui mittetulundusühingutes. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kõpu vallavanem Tõnu Kiviloo ütles kolmapäeva õhtul vallavolikogu ees talle osaks langenud korruptsioonikahtlusest rääkides, et on nähtavasti tegelnud liiga paljude asjadega, kuid seaduserikkumises ta end süüdi ei tunnistanud.

Peagi külastuskeskusena taasavatavas vanas meiereis peetud volikogu istungi alustuseks ütles Kiviloo, et tal ei ole ülemöödunud nädalal juhtunu kohta midagi märkimisväärset lisada, sest Sakala on seda juba detailselt ja täpselt kirjeldanud.

Jumal teab

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles