Tuli läheb seekord Viljandimaast mööda

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2009. aastal liikus laulu- ja tantsupeo tuli Viljandimaal viikingilaeval ja haabjatel mööda Võrtsjärve ning Tänassilma ja Raudna jõge. Paaril lõigul tuli aluseid ja tõrvikut kanda siiski ka mööda kuiva maad.
2009. aastal liikus laulu- ja tantsupeo tuli Viljandimaal viikingilaeval ja haabjatel mööda Võrtsjärve ning Tänassilma ja Raudna jõge. Paaril lõigul tuli aluseid ja tõrvikut kanda siiski ka mööda kuiva maad. Foto: Liisi Seil

Eeloleval suvel peetava suure laulu- ja tantsupeo tule teekond kulgeb eeskätt Ida- ja Põhja-Eestis, jättes Lõuna- ja Lääne-Eesti maakonnad puutumata.

26. laulu- ja 19. tantsupidu «Aja puudutus. Puudutuse aeg» kestab 4.–6. juulini. Traditsiooniliselt eelneb sellele tuhandete lauljate, tantsijate ja pillimängijate kaasalöömisel  peotule toomine pidude sünnilinnast Tartust Tallinna. Kui nelja aasta eest liikus tuli mööda veeteed, peatudes muu hulgas Viljandis, Pärnus ja saartel, siis sedapuhku võetakse ette teine suund.

Seekord jalgratastel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles