Esimene uudne pakirobot tuleb Viljandisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi ettevõttes Cleveron toodetavat pakirobotit PackRobot on avalikesse hoonetesse lihtsam paigutada kui seni kasutusel olevaid automaate, sest see vajab vähem põrandapinda.
Viljandi ettevõttes Cleveron toodetavat pakirobotit PackRobot on avalikesse hoonetesse lihtsam paigutada kui seni kasutusel olevaid automaate, sest see vajab vähem põrandapinda. Foto: Smartpost

Logistikaettevõte Itella SmartPOST võtab tänavu Eestis kasutusele uue põlvkonna pakiautomaadid, mida toodab Viljandi ettevõte Cleveron. Esimene automaat pannakse püsti Paalalinna Maksimarketisse.

Logistikalahendusi pakkuva osaühingu Cleveron toote peamine eelis on ruumisäästlikkus. Pakkide saatmine ja vastuvõtmine toimub ühe luugi kaudu ning masin vajab senistest automaatidest kuni neli korda vähem põrandapinda. Kokku võib ühte masinasse mahutada 720 pakki, mille automaat ise vabasse kappi paigutab.

Seni Cleveroni pakiautomaatide suurimaks kliendiks oleva Itella automaadivõrgustik hõlmab peale Eesti ka Soomet. «Uuenduslik PackRobot muudab internetimüügiga tegelevatele ettevõtetele pakkide saatmise senisest veelgi lihtsamaks ning aitab muu hulgas kaasa piiriülese pakivahetuse hoogustumisele,» nentis Cleveroni juhatuse esimees Arno Kütt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles