Linnavalitsus kuulab maad kunstikooli asukoha jaoks

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Männimäel saavad Viljandi kunstikooli õpilased lilli ja õunu maalida seni, kuni linnavalitsus on koolile leidnud uued sobivad ruumid.
Männimäel saavad Viljandi kunstikooli õpilased lilli ja õunu maalida seni, kuni linnavalitsus on koolile leidnud uued sobivad ruumid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Et Viljandi kunstikooli kolimine Männimäelt Kesklinna kooli tehnoloogiamajja osutus arvatust kallimaks, asus linnavalitsus sellele südalinnas üüripinda otsima.

Viljandi abilinnapea Ardo Agasilla selgitust mööda aitab linnavalitsuse väljakuulutatud päring saada ülevaadet kunstikoolile sobilikest üüripindadest ning see ei kohusta lepingut sõlmima.

«Pakkumiste esitamise tähtaeg on 6. veebruar ning päringu mõte on selles, et kui kinnisvaraturul leidub sobivaid ruume, on omanikul võimalik neist linnale teada anda,» rääkis Agasild.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles