Jakobsoni koolis on mõttemängud endiselt au sees

, Jakobsoni kooli õpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvusvahelise kabesuurmeistri Arno Uutma vastu mängis Jakobsoni kooli õpilastest ainsana viigi välja Kevin Reichenbach (esiplaanil).
Rahvusvahelise kabesuurmeistri Arno Uutma vastu mängis Jakobsoni kooli õpilastest ainsana viigi välja Kevin Reichenbach (esiplaanil). Foto: Erakogu

Viljandi Jakobsoni kooli õpilastel oli läinud reedel võimalus tutvuda rahvusvahelise kabesuurmeistri Arno Uutmaga, kui too leidis Eesti meistrivõistluste ajal mahti neile simultaani anda.

Pärast seda, kui suurmeister oli ennast ja oma saavutusi õpilastele tutvustanud, istusid nood järgemööda laudade taha, et temaga rinda pista. Lõpptulemuseks oli 15:0,5. Koolinoorte ainsa viigi mängis välja Kevin Reichenbach.

Jakobsoni koolis on mõttemängud au sees. Mullu novembris asetleidnud maakonna koolide vahelisel kabeturniiril oli meie esindus võidukas. Detsembris algas järjekordne üleriigiline mõttemängude online-olümpiaad. Sellel mõõduvõtul on Jakobsoni kool juba aastaid osalenud. Kui mullu saavutas meie viienda kuni üheksanda klassi võistkond nelja etapi kokkuvõttes Vene kabes teise koha, siis sel aastal on ta kahe etapi järel juhtimas. Nooremad, esimese kuni neljanda klassi õpilased, on praegu teisel kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles