Maantee ja kergliiklustee on endiselt pimedad

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi teemeeste seas tuntud Kutsari ristmiku liitumispunkti pingestamiseks vajalikud ehitustööd said valmis 20. detsembril ning punkt pingestati 17. jaanuaril, on seal öösiti ikkagi kottpime.
Kuigi teemeeste seas tuntud Kutsari ristmiku liitumispunkti pingestamiseks vajalikud ehitustööd said valmis 20. detsembril ning punkt pingestati 17. jaanuaril, on seal öösiti ikkagi kottpime. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kuigi Viljandi ringteel, Reinu teel ja Riia maantee lõpus oleval kergliiklusteel pidid lambid süttima juba jaanuari algul, ei põle need veel praegugi.

Nii maanteeamet kui Viljandi Veevärk lubavad, et valgus saabub lähemal ajal.

Detsembri keskel lausus maanteeameti lääne regiooni ehitusosakonna peaspetsialist Allan Allik ajalehele, et kuigi Viljandi ringtee ehitustööde tähtaeg kukkus 24. oktoobril, läheb elektri sisselülitamisega aega, sest võrguettevõtja Elektrilevi soovib ringtee ja linna valgustitele energiat anda ühise jõupunkti kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles